Golden Child

Optimeringshealing

Det er den nye tids healingsform, hvor der åbnes op for en meget kraftig frekvens af energi. Dermed får du opdateret og tunet hele dit system. Du får en unik mulighed for at afdække / modtage viden og få lys via en energifrekvens, som du ellers ikke har adgang til. Healingen har både en effekt på det psykiske og det fysiske plan. Populært sagt, kan man beskrive det som, at dit eget styresystem bliver opgraderet med det nyeste software. Hver session er forskellig fra person til person. Du vil modtage lige præcis det, som du har brug for.

Jeg arbejder altid ud fra det neutrale felt. Hvis du ønsker det kan der arbejdes ud en bestemt intension. Det betyder at energien vil optimere din egen proces for at afhjælpe en udfordring du har i dit liv enten på det fysiske eller psykiske plan.

Lidt om selve healingen
Du ligger fuldt påklædt på en briks. Du kan have åbne eller lukkede øjne, som det passer dig bedst. Healingen foregår ved at jeg lægger hænderne på dine ankler. Herefter vil jeg evt. lægge hænderne på andre steder af din krop, eller blot bevæge hænderne et stykke over kroppen afhængig af, hvor energien er stærkest.

Varighed ca. 60 min.

Du kan føle dig meget træt i dagene efter en behandling. Det er en slags jetlag. Din energifrekvens forandres, men det tager noget tid før krop og sjæl er landet og føler sig helt tilrette i det nye. Det er en helt naturlig proces, og man skal som regel blot lade den ske i sit eget tempo lige som når krop og psyke skal lande og vende sig til en ny tidszone efter en længere flyvetur.

Pris
600 kr. i klinikken eller som fjernbehandling.

Ring 4215 0446 for at bestille en tid. Jeg træffes bedst mellem kl. 17-18 (dog ikke onsdag).