Golden Child

Golden Child Clearence Healing

Denne healing er meget kraftfuld. Den giver dig direkte kontakt til det du er - det hele menneske. Jeg har nær kontakt med Golden Child, der åbnede den energetiske portal til City of Light i november 2014. Alle der kommer i berøring med denne energi bliver påvirket af den. Energien opleves ofte som en gylden tyktflydende, varm strøm af ro og velvære. Når man flyder i denne energi, finder man ind til sit eget uberørte jeg. En følelse af frihed og harmoni danner grundlaget for at håndtere udfordringer og handle på nye måder end du er vant til.

Lidt om selve healingen
Du ligger fuldt påklædt på en briks. Du kan have åbne eller lukkede øjne, som det passer dig bedst. Healingen foregår ved at jeg lægger hænderne på dine ankler. Herefter vil jeg evt. lægge hænderne på andre steder af din krop, eller blot bevæge hænderne et stykke over kroppen afhængig af, hvor energien er stærkest.

Varighed ca. 60 min.

Du kan føle dig meget træt i dagene efter en behandling. Det er en slags jetlag. Din energifrekvens forandres, men det tager noget tid før krop og sjæl er landet og føler sig helt tilrette i det nye. Det er en helt naturlig proces, og man skal som regel blot lade den ske i sit eget tempo lige som når krop og psyke skal lande og vende sig til en ny tidszone efter en længere flyvetur.

Pris
600 kr. i klinikken eller som fjernbehandling.


Ring 4215 0446 for at bestille en tid. Jeg træffes bedst mellem kl. 17-18 (dog ikke onsdag).